Mar i Muntanya | Avís legal
Mas el Carrer, és una masia del segle XVI situada al bell mig de la Vall dels Arcs, sota la Serra de Finestres, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La masia, està perfectament restaurada i perfectament equipada, rehabilitada en apartaments de 2 i 3 habitacions, amb living, cuina, sala de bany, llar de foc i calefacció a totes les estances. Les cambres també disposen de isolament tèrmic i acústic, televisió i connexió amb Canal Satèlit. Piscina i barbacoes exteriors, garatges i aparcaments coberts, zona de jocs infantils així com telèfon i bugaderia comunitaris (rentadora i eixugadora). Disposem d'una casa independent La Cabana; es tracta de l'àntic paller reformat i rehabilitat amb totes les comoditats: 2 plantes amb 3 habitacions, sala de bany i lavabo, amb llar de foc i calefacció a tota la casa, isolament tèrmic i acústic així com televisió i connexió amb Canal Satèlit. A la Costa Brava, a Sant Feliu de Guíxols, a primera línia del mar i al cor de la ciutat, Apartaments Mercedes ofereix apartaments per a 2, 4 i 6 persones equipats amb totes les comoditats. Totes les habitacions són àmplies i exteriors, amb vistes al mar, terrassa, sala de bany, cuina amb microones i calefacció. També disposen de connexió per a TV i Canal Satèl.lit i, per a qui ho desitgi, connexió wifi a internet. Per a més comoditat, cada apartament disposa de plaça de pàrquing pròpia i gratuïta. Telèfon, fax i bugaderia (rentadora i eixugadora) són d'altres serveis que ofereix Apartaments Mercedes per fer-vos l'estança més còmoda i agradable.
apartamentos, alquiler, sant feliu de guixols, alquilar casa, casa rural, costa brava, alquileres, cases rurals, casas cataluña, turismo rural, natura, olot, alquiler olot, casa rural catalunya, alquileres de apartamentos, la garrotxa, alquiler playa, alojamiento rural, apartaments, lloguer, catalunya, casas olot, casas catalunya, vacances, cases rurals catalunya, masia, apartamentos costa, apartamentos playa, alquiler verano, casa rural olot, apartamentos costa brava, alquiler costa brava, playa, casa rural piscina, allotjament rural, volcans olot, ofertas apartamentos, lloguer sant feliu de guixols, pisos vacaciones, garrotxa olot, turismo rural garrotxa, ofertas playa, agroturismo, escapadas fin de semana, tranquilidad, apartamentos baratos, alquiler apartamentos por dias, masia olot, la garrotxa turisme, alquiler garrotxa, sol, comarca olot, emporda, colada basaltica, segway
15348
page-template-default,page,page-id-15348,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
avis_legal

Avís legal

 

1.- INTRODUCCIÓ.

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d’ús, així com la salvaguarda de les dades del lloc www.marmuntanya.com (en endavant el “Lloc”), entenent per Lloc totes les pàgines i els seus continguts propietat de JELP 40 SL a les quals s’accedeix a través del domini www.marmuntanya.com i els seus el subdominis.

 

Mitjançant el Lloc, pretén apropar als seus clients els serveis d’informació així com de qualsevol altre servei que en el seu moment s’estimi oportú per a la correcta consecució del seu objecte social.

 

La utilització d’aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a disposició de l’usuari, suposarà l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal (en endavant les “Condicions Generals”), pel que l’usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada cop que visiti el Lloc. El fet d’accedir a aquest Lloc implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals, fet pel qual JELP 40 SL recomana a l’usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada cop que accedeixi al Lloc.

 

2.- INFORMACIÓ GENERAL.

El titular del present Lloc és JELP 40 SL amb NIF/CIF B65399404 amb domicili social a C/ Balmes 190 Baixos – 08006 Barcelona

 

3.- ÚS DEL LLOC.

Mitjançant l’acceptació de les presents Condicions Generals, l’usuari compromet a utilitzar el present Lloc i els serveis posats a la seva disposició en el mateix, de la manera i en la forma que en ell mateix s’estableix. Resta obligat a no utilitzar el present Lloc i els seus serveis amb finalitats il·lícites i/o contraries a les finalitats establertes en aquestes Condicions Generals, les quals poguessin ser lesives de drets i/o interessos de tercers o de qualsevol forma puguin malmetre el present Lloc o impedir el seu correcte funcionament o dels serveis que en ell s’ofereixen o oferissin en el futur.

 

4.- ÀMBIT DEL LLOC. RESPONSABILITAT DE L’USUARI.

Es troba comprès en aquest Lloc la pàgina www.marmuntanya.com.

 

L’accés a aquest Lloc és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització del Lloc per l’usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec. No és objecte de garantia per part de JELP 40 SL: (I) la infal·libilitat, la disponibilitat, la continuïtat, la inexistència de deficiències i la seguretat del Lloc; (II) que el contingut del Lloc o la informació que passa a través d’ell estigui lliure de virus o d’altres elements lesius així com d’errors, omissions o incorreccions; (III) la seguretat en la utilització que l’usuari faci del Lloc.

 

JELP 40 SL no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a JELP 40 SL de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecarregues en el seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de JELP 40 SL. Així mateix, s’exonera a JELP 40 SL de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per JELP 40 SL sempre que procedeixi de fonts alienes.

 

El fet d’accedir a aquest Lloc no li suposa establir cap tipus de relació de caràcter comercial entre JELP 40 SL i l’usuari.

 

5.- ACTUALITAT I MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ.

La informació que apareix en aquest Lloc és la vigent en la data de la seva última actualització.  JELP 40 SL es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquest Lloc. Podrà també limitar o no permetre l’accés al mateix.

 

JELP 40 SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients. Podrà fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

 

6.- CONTINGUTS.

JELP 40 SL realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc. JELP 40 SL no garanteix ni es responsabilitza de les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc proporcionats per tercers.

 

JELP 40 SL no es responsabilitza de cap manera d’aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que poguessin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links) si n’hi hagués i quan hi fossin, directament o indirecta, a través d’aquest Lloc. La presència de links en el Lloc de JELP 40 SL , tret de manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas li suposa el suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre JELP 40 SL  i les empreses o particulars titulars dels llocs webs als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços. Es reserva el dret de retirar de manera unilateral, en qualsevol moment i sense previ avís els enllaços que poguessin aparèixer en el seu Lloc.

 

7.- NAVEGACIÓ, ACCÉS I SEGURETAT.

JELP 40 SL realitza els màxims esforços perquè la navegació es faci en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se mentre aquesta duri.

 

JELP 40 SL no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors per als quals ha estat dissenyat el Lloc.

 

JELP 40 SL no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest Lloc sigui ininterromput o que estigui lliure d’error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al qual pugui accedir-se a través d’aquest Lloc estigui lliure d’error o causi un dany. En cap cas JELP 40 SL serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés i l’ús del Lloc, incloent-s’hi però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. JELP 40 SL no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest Lloc. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

 

Els serveis oferts en aquest Lloc només poden ser utilitzats correctament si es compleixen les especificacions tècniques per a les quals ha estat dissenyat.

 

8.- PROTECCIÓ DE DADES.

JELP 40 SL informa als usuaris del Lloc que JELP 40 SL respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades i en concret la Llei Orgànica 15/99, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com la seva normativa de desenvolupament, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, en el seu cas, a través del Lloc, amb un compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

 

Suposant que, en el moment de fer ús dels serveis que JELP 40 SL li ofereix en aquest Lloc, els usuaris haguessin d’omplir dades de caràcter personal, JELP 40 SL en compliment de la normativa vigent, informarà degudament l’usuari dels seus drets i sol·licitarà el seu consentiment exprés i inequívoc pel tractament de les seves dades de caràcter personal.

 

9.- SOBRE L’ÚS DE COOKIES.

L’accés a aquest Lloc pot implicar la utilització de “cookies”, tant a les seves pàgines com en les enllaçades o referides mitjançant links. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a tal efecte.

 

10.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS D’AUTOR.

JELP 40 SL declara que, tret que s’indiqui el contrari en el Lloc, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, icones, fotografies, segments de vídeo, segments de so i altres materials que es trobin en el Lloc i qualsevol altra creació intel·lectual i/o invencions o descobriments científics i tècnics, qualsevulla que sigui la seva aplicació empresarial o industrial (en endavant col·lectivament denominats el “Contingut”) han estat creats o inventats per JELP 40 SL o cedits, llicenciats, transmesos o autoritzats a aquesta pels seus titulars i/o cessionaris.

 

L’usuari es compromet a no suprimir o alterar qualsevol signe distintiu utilitzat en el Lloc, com són, amb caràcter no exhaustiu, marques, noms comercials (gràfics, logotips, etc.), el “copyright” i altres dades identificatives dels drets de JELP 40 SL o de tercers titulars incorporats al Lloc.

 

Són propietat de JELP 40 SL igualment tots els drets sobre qualsevol tipus d’obres, invents, descobriments, patents, idees, conceptes, actualitzacions i les millores relacionades amb el Lloc, els seus sistemes, aplicacions i programes o amb els serveis que JELP 40 SL presta, que siguin creats, realitzats, desenvolupats o posats en pràctica per primer cop per JELP 40 SL, ja sigui per sí sola o amb l’ajuda dels usuaris del Lloc, en el transcurs o com a resultat d’algun disseny, desenvolupament o qualsevol altra feina realitzada de conformitat amb el Contracte.

 

L’usuari no podrà utilitzar el nom ni les marques, símbols, logos o signes distintius de titularitat de JELP 40 SL sense el consentiment exprés i escrit d’aquest.

 

En cas que qualsevol usuari o tercer consideri que qualsevol dels continguts existents en el Lloc li suposa una violació dels drets de autor o d’altres drets de protecció de la propietat intel·lectual, demanem que ho comuniqui a la següent direcció: JELP 40 SL, C/ Balmes 190 Baixos, 08006 Barcelona – informacio@marmuntanya.com