CONTACTE

Contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte i/o suggeriment

MAS EL CARRER

Veïnat dels Arcs s/n
17811 Santa Pau
La Garrotxa (Girona)
LTD: 42.13326411209222
LON: 2.588576507809421
facebook.com/maselcarrer

RESERVES

Reserva online ara
Reserves telefòniques: +34 676 156 958
Telèfon administració: +34 676 156 958
Email: informacio@marmuntanya.com

 

  • De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de JELP 40 SL amb CIF B65399404 i domicili social situat a AVDA. CAN PICANYOL, 43-45 3r 4a,  08073 SANT CUGAT DEL VALLÈS, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, JELP 40 SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
  • L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.
  • JELP 40 SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que JELP 40 SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
  • D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic informacio@marmuntanya.com.
  • Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
  • L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: informacio@marmuntanya.com.
  • Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.