Mar i Muntanya | Benvinguts a Pagès
Mas el Carrer, és una masia del segle XVI situada al bell mig de la Vall dels Arcs, sota la Serra de Finestres, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La masia, està perfectament restaurada i perfectament equipada, rehabilitada en apartaments de 2 i 3 habitacions, amb living, cuina, sala de bany, llar de foc i calefacció a totes les estances. Les cambres també disposen de isolament tèrmic i acústic, televisió i connexió amb Canal Satèlit. Piscina i barbacoes exteriors, garatges i aparcaments coberts, zona de jocs infantils així com telèfon i bugaderia comunitaris (rentadora i eixugadora). Disposem d'una casa independent La Cabana; es tracta de l'àntic paller reformat i rehabilitat amb totes les comoditats: 2 plantes amb 3 habitacions, sala de bany i lavabo, amb llar de foc i calefacció a tota la casa, isolament tèrmic i acústic així com televisió i connexió amb Canal Satèlit. A la Costa Brava, a Sant Feliu de Guíxols, a primera línia del mar i al cor de la ciutat, Apartaments Mercedes ofereix apartaments per a 2, 4 i 6 persones equipats amb totes les comoditats. Totes les habitacions són àmplies i exteriors, amb vistes al mar, terrassa, sala de bany, cuina amb microones i calefacció. També disposen de connexió per a TV i Canal Satèl.lit i, per a qui ho desitgi, connexió wifi a internet. Per a més comoditat, cada apartament disposa de plaça de pàrquing pròpia i gratuïta. Telèfon, fax i bugaderia (rentadora i eixugadora) són d'altres serveis que ofereix Apartaments Mercedes per fer-vos l'estança més còmoda i agradable.
apartamentos, alquiler, sant feliu de guixols, alquilar casa, casa rural, costa brava, alquileres, cases rurals, casas cataluña, turismo rural, natura, olot, alquiler olot, casa rural catalunya, alquileres de apartamentos, la garrotxa, alquiler playa, alojamiento rural, apartaments, lloguer, catalunya, casas olot, casas catalunya, vacances, cases rurals catalunya, masia, apartamentos costa, apartamentos playa, alquiler verano, casa rural olot, apartamentos costa brava, alquiler costa brava, playa, casa rural piscina, allotjament rural, volcans olot, ofertas apartamentos, lloguer sant feliu de guixols, pisos vacaciones, garrotxa olot, turismo rural garrotxa, ofertas playa, agroturismo, escapadas fin de semana, tranquilidad, apartamentos baratos, alquiler apartamentos por dias, masia olot, la garrotxa turisme, alquiler garrotxa, sol, comarca olot, emporda, colada basaltica, segway
17133
post-template-default,single,single-post,postid-17133,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Benvinguts a Pagès

Benvinguts a Pagès

Des de Mas El Carrer et volem proposar una activitat fantàstica! Què et sembla si et donem les eines per planificar un cap de setmana molt especial?

Els dies 3, 4 i 5 de juny, torna la segona edició de Benvinguts a Pagès, un cap de setmana durant el qual les cases de pagès de Catalunya obren les seves portes perquè tu, la teva família i els teus amics gaudiu d’un cap de setmana diferent, divertit i que podràs organitzar a la teva mida. Una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Les visites gratuïtes a les explotacions agràries i ramaderes –que mostraran horts, ramats, obradors, camps, vinya…‐ es complementen amb propostes de restaurants que ofereixen el menú especial Benvinguts a Pagès.

Tu tries si véns 2 o 3 dies i ho pots fer a través del web www.benvingutsapages.cat. Hi trobaràs tota l’oferta de visites, restaurants i activitats complementàries. Si t’allotges a casa nostra (www.marmuntanya.com), t’oferirem un 10% de descompte sobre el preu final de l’estada.

Per a gaudir d’aquest descompte es important que facis la reserva per telèfon al 972 321 684.

Com a novetat, aquest any, els nens i joves que siguin del Club Súper 3 tindran condicions especials. A més, en aquesta segona edició, la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica s’incorpora a aquest projecte amb moltes activitats proposades.

Us convidem a descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Per posar en valor el món rural, el turisme i el potencial de la nostra gastronomia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Us hi esperem!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.